Friday, August 8, 2014

Lemmy's journey begins.



  Yiakşamlaaa. Bildiğiniz gibi sevgili dostum Lemmy bu sene üç yaşına basıyor. Dostum Lemmy bu sene doğum gününü Sri Lanka sırtlarında kutlamayı tercih ettiğini bizlere aktardı. Bizde onu kırmayalım ona güzel bi doğum günü hediyesi verelim dedik. Sonuçta geçirdiğimiz son iki buçuk yılda zamanımızın çoğunu beraber geçirdik, türlü türlü maceralara atıldık, otostopla yollara koyulduk, ormanlarda kamp yaptık, beraber konserlere çıkıp müzik yaptık. Civarda binilmedik taşıt girilmedik delik brakmadık. Biraz da başka yerlere gidelim oralarda delirelim istedik Lemmy ye dedik "beyaz şampiyon biz herşeyi ayarladık.Kasım başı yola çıkıyoruz" Lemmy bu işe çok sevindi. "çulu" dedi "geçin şöyle karşıma sizlerle konuşucaklarım var" dedi ve ekledi.
  "Şunun şurasında 12 yıl bi ömrüm kaldı. Ölmeden önce işemek istediğim ağaçlar, koklamak istediğim sokaklar, tadına bakmak istediğim çöpler var. Madem oralara kadar gidiyoruz. Gitmişken uzun kalalım hatta bisikletle yola çıkalım bütün güneydoğu asya yı bisikletle dolaşalım." dedi. Bize de mantıklı geldi.
  "Beyaz Şampiyon sen rotayı çiz gitmek istediğin yerleri bizle paylaş. Evrak işlerini vizeleri filan biz hallederiz." dedik.
  Dediğimizi de yaptık. Lemmy nin tüm belgelerini hazırladık. Kendi belgelerimizi, bisikletleri, çantalarımızı ve tüm gerekebilecek alet edevatımızı toparladık kasım başında yola çıkıyoruz. Lemmy ye bu yolculuğunda çulu ve alpacook olarak tüm desteğimizi vereceğimizi and içtik. Onun keyifli ve konforlu bir seyahat geçirmesi için tüm varlığımızla çırpınıp bu dileğini yerine getirmemiz işten bile değildir. Artık Lemmy ve bizi bu blogdan takip ederi.

No comments:

Post a Comment